Meist
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.3,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
MEIST

Meie meeskond koosneb kõrgelt koolitatud ja oskuslikest inimestest, kes on kirglikud oma töö vastu. Me oleme uhked oma töö üle ja pühendunud silmapaistvate tulemuste pakkumisele, mis ületavad meie klientide ootusi. Me mõistame, et iga projekt on ainulaadne ja töötame tihedalt koos klientidega, et tagada nende konkreetsete vajaduste ja nõuete täitmine.

Olenemata sellest, kas soovite renoveerida oma kodu, ehitada uut ärilist kinnisvara või võtta ette mõne muu ehitusprojekti, omab meie meeskond vajalikke oskusi ja kogemusi, et tööd õigesti teha. Kasutame ainult kõrgeima kvaliteediga materjale ja seadmeid, et tagada meie töö vastupidavus aja jooksul.

Oleme kindlalt veendunud, et suurepärase klienditeeninduse pakkumine ja tugevate suhete loomine klientidega on meie edu võti. Oleme pühendunud selgele suhtlusele, läbipaistvusele ja tulemuste pakkumisele, mis vastavad teie ootustele. Seega, kui otsite usaldusväärset ja professionaalset ehitusmeeskonda, kes suudab kõik teie ehitusvajadused lahendada, siis pole vaja kaugemale vaadata kui meie meeskond!

A.Houses on tunnustatud ehitusettevõte, mis pakub kvaliteetseid ehituslahendusi nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Meie pädev tiim keskendub nii uuselamute projekteerimisele kui ka olemasolevate hoonete uuendamisele. Kasutame üksnes tippkvaliteediga materjale ja tehnikaid, et tagada vastupidavad ja kvaliteetsed lõpptulemused. Kui soovite alustada unistuste kodu projekteerimist või vajate asjatundlikku nõu äripindade rajamisel, võtke meiega kindlasti ühendust.

Teie ideede teostamine on meie prioriteet!

IDEE

Tellija esitab oma esmased ideed - vajadused, ootused, eesmärgid.

VISAND

Vastavalt vajadustele tehakse esmane joonis e sketš. Otsustatakse ehitise mahud ja hind.

KONSULTATSIOON / LEPINGUD

Tööde teostaja nõustab tellijat kaasaegses ehitusspetsiifikas - (nt materjalid, energiakulukus vms). Lepitakse kokku detailides ja sõlmitakse leping.

PROJEKTEERIMINE

Tihedas koostöös tellija ja tööde teostajaga toimub projekteerimine. Töid teostab Jan Projekt OÜ

EHITUSTEGEVUS

Ehitustegevus algab kohe peale projekti kinnitamist määratud tähtajal ja valmib kokkulepitud tähtajaks.

VÕTMED KÄTTE / GARANTII

Toimub objekti üleandmine. Tellija rahulolu on alati garanteeritud.

team_image

ANDRIAS SILLASTE

Andrias – ettevõtte tegevjuht ja juhatuse liige, enam kui 15 aastase ehituskogemusega, tagab tippkvaliteedi iga projekti puhul.

team_image

JAANO PARMAKSON

Jaano on detailidele orienteeritud arhitekt ja interjööri kujundaja, kes projekteerib hooneid ja ruume mis kajastavad ka klientide maitset ning nõudmisi. JAN PROJEKT OÜ

team_image

SINA?

Oled vilunud spetsialist ja soovid meie meeskonnaga ühineda? Võta meiega ühendust ja paneme sobivusel plaanid paika.